Sastojci
10 srednjih jaja
1 l mlijeka
300 grama šećera
200 grama maka
10 punih žlica brašna
250 grama maslaca ili margarina
100 grama bijele čokolade
10 srednjih jaja
1 l mlijeka
300 grama šećera
200 grama maka
10 punih žlica brašna
250 grama maslaca ili margarina
100 grama bijele čokolade
Priprema
1.
Izmiksajte žumanjke sa šećerom, dodajte ohlađeni rastopljeni margarin i rastopljenu bijelu čokoladu.
1.
Izmiksajte žumanjke sa šećerom, dodajte ohlađeni rastopljeni margarin i rastopljenu bijelu čokoladu.
2.
U smjesu lagano miksajući dodavajte prosijano brašno sa makom i mlijeko.
U smjesu lagano miksajući dodavajte prosijano brašno sa makom i mlijeko.
3.
U tu smjesu dodajte snijeg od bjelanjaka, lagano promješajte žlicom.
U tu smjesu dodajte snijeg od bjelanjaka, lagano promješajte žlicom.
4.
Smjesu koja je rijetka presipajt polako u protvan (moj je veličinne 20×30 cm).
Pecite na 165 stupnjeva sat i 10 min.
Smjesu koja je rijetka presipajt polako u protvan (moj je veličinne 20×30 cm).
Pecite na 165 stupnjeva sat i 10 min.
Nema komentara:
Objavi komentar